Workshop bloesem en kruid zondag 23 juni 2024

Workshop Kruiden en (Bach) Bloesemtherapie voor honden

Heb jij altijd willen weten hoe je kruiden kunt inzetten voor je hond? Waarom jouw hond aan bepaalde grassen of kruiden knabbelt? En wil je weten hoe (Bach)bloesemtherapie werkt en wat het kan betekenen voor jouw hond, schrijf je dan in voor deze workshop.

Wat ga je doen

Tijdens deze leuke en praktische workshop leer je welke kruiden je veilig kunt gebruiken en op welke manier je deze kunt geven aan je hond. Je leert wat (Bach) bloesemtherapie is, hoe het werkt en hoe je als eigenaar je hond op een natuurlijke manier met kruiden en bloesemtherapie kunt ondersteunen. Je leert je eigen hond bekijken door de bril van de verschillende karaktertypes bedacht door Edward Bach en krijg je aan de hand daarvan dieper inzicht ten aanzien van de drijfveren van jouw hond.

Ook worden de Bach bloesems behandeld die je in kunt zetten in acute situaties als EHBO middel en wordt verband gelegd tussen Bach karaktertypen en hoe je op basis daarvan de ideale leef- en leeromgeving kunt creëren voor jouw hond.

Tot slot ga jezelf aan de slag en maak je een kruidenmix en bachmix voor je hond die je geheel kunt aanpassen aan jullie situatie.

Praktische informatie

De workshop wordt gegeven in samenwerking met Darja Buytendijk van Buitenplaats Wilp

Waar Withagenweg 36, 7384 SB in Wilp
Wanneer 23 juni 2024
Prijs € 52,50
Duur: 13.00 tot 16.00

Mijn expertise

Bloesemtherapie voor hond, kat en eigenaar
Aromatherapie voor hond en kat
Voedingsadvies voor hond en kat
Reiki voor hond en kat
Celzouten voor hond en kat