Wist je dat je bij mij ook terecht kunt voor bloesemadvies voor mensen?  Je hoeft niet per se diereigenaar te zijn.

Bloesemadvies kan uitstekend gebruikt worden als instrument voor persoonlijke ontwikkeling. Soms zit er een thema in de weg of een patroon uit het verleden dat je tegenhoudt in je ontwikkeling. Een gevoel bekruipt je alsof je wel verder wil, maar niet vooruit komt. Frustratie kan het gevolg zijn of je krijgt een onbestemd gevoel waarvan je niet weet wat de oorzaak is.  

Die oorzaak kan worden aangepakt met bloesemtherapie. Soms zijn er 1, 2 of 3 rondes met verschillende bloesems nodig voordat je het gevoel hebt dat alles weer stroomt en je weer daar bent, waar je moet zijn. De bloesems werken als een katalysator in bewustwording.  Ze werken subtiel en kennen geen bijwerkingen.  Bloesemtherapie geeft je simpelweg een zetje in de goede richting. Je kunt het zelf de weg bewandelen.

Soms kom je op die weg nog wat hindernissen tegen. Zelf vind ik de vergelijking met het afpellen van een ui wel treffend. Elke keer als je een probleem hebt aangepakt, dient een thema in een andere laag zich aan.  Ook voor bloesems die werken op thema‚Äôs in diepere lagen, kun je bij mij terecht. Ik meet de meest passende bloesem voor jou met de biotensor en maak een mix speciaal voor jou op maat voor slechts 35 euro.